Δικηγορικό Γραφείο Κιόρτσης & Συνεργάτες Δικηγορικό Γραφείο Κιόρτσης & ΣυνεργάτεςΔικηγορικό Γραφείο Κιόρτσης & Συνεργάτες

Εισαγωγή
Προφίλ
Υπηρεσίες
Πελάτες
Ανταποκριτές
Νομικές Υποθέσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Links
Φόρμα Εξουσιοδότησης
Επικοινωνία

English
Εμπορικά Σήματα
Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας
Σχέδια ή Υποδείγματα
Πιστοποιητικά Υποδείγματος Χρησιμότητας
Internet Domain Names
Copyright
Αθέμιτος Ανταγωνισμός
The Scotch Whisky Association
Rasilan SA
Delta Elettronica SPA
Puma SE
Kukuxumusu SL
Pierre Fabre Medicament S.A.
Gruenbeck Wasseraufbereitung GmbH
Maria Clementine Martin Klosterfrau GmbH & Co.
Mey Alkollu Ickiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi
Dahon Group
Δικηγορικό Γραφείο Κιόρτσης & Συνεργάτες

Υπηρεσίες
Domain Names

Η ταχεία εξάπλωση της ηλεκτρονικής αγοράς του διαδικτύου (Internet) έχει συντελέσει στην αναθεώρηση του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρηματικοί οργανισμοί προωθούν τα προϊόντα τους και έχει δημιουργήσει νέα νομικά προβλήματα.

Τα Domain Names (ονόματα Internet) είναι ένα σχετικά νέο ζήτημα με το οποίο ασχολούνται τα δικαστήρια. Ανταγωνιστικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα διακριτικά γνωρίσματα γνωστών επιχειρήσεων ως Domain Names με σκοπό να απορροφήσουν τους πελάτες τους ή τα καταχωρούν ως Domain Names χωρίς να τα χρησιμοποιούν στοχεύοντας να τα μεταπωλήσουν στον ιδιοκτήτη τους.

Είναι καθήκον μας να υποστηρίξουμε τόσο τις μεγάλες επιχειρήσεις όσο και τους ιδιώτες ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να προστατευτούν από προσβολές του Domain Name τους το οποίo, τις περισσότερες φορές, αποτελείται από την επωνυμία, το όνομα ή το σήμα τους. Ασχολούμαστε με την καταχώρηση, ανανέωση και προστασία των Domain Names στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα υπό τις αντίστοιχες προϋποθέσεις.

Η αρμόδια αρχή για τη διαχείριση των Domain Names στην Ελλάδα είναι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.)